Estàs pensant en quedar-te embarassada? 

Aquest és el millor moment per començar la teva cura. Rebent ajustaments quiropràctics abans de la concepció, el teu cos es podrà preparar de la millor manera per tots els canvis que vindràn. La cura quiropràctica millora la regularitat de les regles i ajuda el teu úter a funcionar millor.

Moltes parelles que han estat buscant un embaràs durant molt de temps, han descobert que la quiropràctica pot portar grans beneficis ja que ajuda a reestablir el correcte flux d’informació des de el cap als òrgans reproductors.

Ja estàs embarassada? Enhorabona! Les cures quiropràctiques durant l’embaràs poden ser de gran ajuda! Mentre la teva panxeta creix, creixen amb ella moltes altres parts del teu cos. Tot el que les dones embarassades experimenten (dieta, exercici, estrès,…) també ho experimenta el bebè

La quiropràctica per a les futures mares ajuda a alleugerir moltes de les molèsties que ens provoquen estrès a nosaltres i per conseqüència, al nadó Però el més important és que amb la quiropràctica ens assegurem que el seu nadó tingui espai per desenvolupar-se perfectement.

Com ajuda el quiropràctic durant l’embaràs? El canal del part està compost pels dos malucs i el sacre, i tots dos junts formen la pelvis femenina. Alhora que el nadó creix, es produeïx més pressió sobre les juntures de la pelvis (juntures sacre-ilíaques). Això porta a una desalineació de la pelvis i a desequilibris als lligaments que subjecten l’úter, fins i tot, pot modificar-se la forma del canal de part i arribar a reduïr la seva mida. Aquesta situació pot portar a posicions incorrectes del fetus (transversal, podàlica o inversa).

És esencial tenir el màxim espai disponible per assegurar un correcte desenvolupament fetal! Alineant la pelvis s’aconsegueix restaurar la mida correcta del canal de part perquè el bebè tingui suficient espai per crèixer.

Durant els mesos d’embaràs, el cos de la futura mare passa per increïbles canvis! Els canvis hormonals fan que les juntures i els teixits tous es relaxin per acomodar el creixement del nadó. Tot i així, aquesta condició també porta a una propensió a les desalineacions i al dolor.

L’augment de pes causa més estrès del normal en músculs i lligaments de l’esquena i de la pelvis i a més, el centre de gravetat es desplaça, obligant a la dona embarassada a compensar-ho amb una postura incorrecta.

Quins són els beneficis de les cures quiropràctiques durant l’embaràs? · Reducció de les molèsties i de la sensació d’incomoditat (un estudi recent ha demostrat que es pot reduïr el mal d’esquena en un 84%)

  • Reducció del temps de part (fins un 34% per primerenques i un 39% per als successius)
  • Experimentar un embaràs saludable
  • Més possibilitats d’embaràs de baix risc
  • Més possibilitats d’un correcte poscionament fetal
  • Fins a un 50% menys de possibilitats de necessitar intervencions durant el part (fórceps, ventoses, cesàries).