A Quiropráctica Específica som especialistes en Correcció Neuroestructural

Quiropráctica Específica - Corrección NeuroestructuralEns centrem en l’ús de tècniques específiques i segures per corretgir els desplaçaments estructurals a la columna, els quals obstrueixen la funció adequada dels sistema nerviòs.

Quan corretgim l’estructura i reduïm l’obstrucció (pressió) sobre els nervis, ajudem a alliberar les interferències al sistema nerviòs, el sistema de control principal del nostre cos, permetent que el cos funcioni de la millor manera possible.

Pensa en la teva columna com si fos els fonaments i l’estructura principal d’un edifici. Si es mogués de la seva posició normal, tindría sentit que t’hi trobis esquerdes a les parets, portes que no obren correctament i terres que grinyolen. Si decideixes malgastar el teu temps fent petites reparacions als problemes visibles (com per exemple posar una mica de massa i pintura a les esquerdes i llimar les portes perquè tanquin millor, en poc temps hauràs de tornar a arreglar aquestes coses una vegada i una altra. A Quiropráctica Específica, volem analitzar l’arrel del problema, les desalineacions estructurals, per permetre al teu sistema nerviòs funcionar al 100%. Alliberant aquestes interferències, el teu cos començarà a funcionar com cal.

El cos té una increïble capacitat de curar-se a ell mateix a travès dels sistema nerviòs. Com tots sabem, quan et talles no necessites estar pensant en el procès de curació (curatiu). El cos ho fa de forma Innata (espontànea). Segueix fent això tota l’estona, a través de tot el cos, reparant cèl·lules malmeses i reemplaçar-les per noves, gràcies al control del sistema nerviòs.

A QUIROPRÁCTICA ESPECÍFICA SOM CONSCIENTS DEL PODER QUE EL COS TÉ DE SANAR I LA VOLUNTAT INNATA D’ENFOCAR-SE CAP A LA SALUT

Alliberant les interferències al sistema nerviòs, permeten al cos tornar a curar-se. Quan tenim una estructura adequada del cos, el cervell pot comunicar-se com cal amb totes les parts del cos. Aquest mateix podrà envir informació a tota cèl·lula, teixit, òrgan i també podrà rebre com a resposta les necessitats d’aquesta cèl·lula, teixits i òrgans.

Quan hi ha una desalineació estructural aquests missatges vitals no troben sortida i com que el cos no sabrà com funcionar, curar i adaptar-se com hauria, es veurà reduït el seu control principal del cos (el sistema nerviòs) pot treballar lliure d’interferències, permetent una lliure circulació dels missatges vitals al llarg de tot el cos.

Pregunta directa

Formulari

Tens una pregunta que vulguis fer-li directament al nostre quiropràctic?

Ompli el formulari proporcionat i et respondrà el més aviat possible.
Formulari