Quiropráctica Específica: Nuestra Misión
La Quiropráctica no es únicamente para gente que se encuentra enferma, sino para persona que desee expresar bienestar en su máximo potencial.
L’Organització Mundial de la Salut defineix quiropràctica com la disciplina que emfatitza la capacitat regeneradora inherent del cos humà de curar-se a sí mateix sense l’ús de fàrmacs ni cirurgia. La quiropràctica es basa en la relació entre l’estructura (centrada en la columna vertebral) i la funció (coordinada pel sistema nerviòs), i en com aquesta relació afecta a la conservació i restitució del benestar i el potencial del cos.

La quiropràctica ha estat emprada per milions de persones arreu del món des de fa quasi 120 anys.

La quiropràctica no és únicament per gent que està malalta, sinó per persones que desitgin expressar benestar al seu màxim potencial.

La columna vertebral y el sistema nervioso están muy íntimamente conectados el uno con el otro. Si se pierde la alineación en la columna vertebral también se pierde la conexión adecuada entre el cerebro y el resto del cuerpo.
Cada funció del teu cos està controlada pel cervell a travès del sistema nerviòs. La columa vertebral i el sistema nerviòs estan molt íntimament connectats l’un amb l’altre. Si es perd l’alineació de la columna vertebral també es perd la connexió adequada entre el cervell i la resta del cos. Això té com a resultat la pèrdua de la funció correcta.A la imatge pot observar com els diferents nervis espinals -que surten de la medul·la- es relacionen amb tot el nostre organisme.

La quiropràctica pot ajudar-lo a estar al seu màxim potencial sense medicaments i sense cirurgia.

Els quiropràctics realitzen moviments específics a la columna anomenats ajustaments quiropràctics, els quals ajuden a mantenir i restaurar l’alineació adequada de la columna vertebral durant les diferents etapes de la vida. Això ajuda a reestablir i mantenir les connexions neurològiques entre el cervell i la resta d’òrgans del cos.

PERMET QUE EL CERVELL I EL COS ES COMUNIQUIN MILLOR

Ajustaments quiropràctics, un enfocament positiu i un estil de vida saludable ajuden a recuperar l’estat natural de benestar i expressar el màxim potencial de cada persona.

És una persona llicenciada (*) que ha cursat un mínim de 5 anys d’Educació Superior Universitaria (**) a l’estudi de la quiropràctica.

(*) Actualment es poden cursar estudis quiropràctics superiors a l’Estat espanyol, concretament a Madrid i a Barcelona.

(**) Aquests estudis encara no són de caràcter oficial (títol privat) tot i que compleixen amb les directrius de l’Estat Europeu d’Educació Superior, i capacita per l’exercici i la professió de quiropràctic a Europa i al món.

Estàs interessat en estudiar quiropràctica? Fes click aquí

Qualsevol persona que desitgi recuperar el benestar de manera natural.

Qualsevol persona que vulgui mantenir al màxim el potencial del seu organisme.

Això inclou nadons, nens de totes les edats, adults i també persones gran.

L’Organització Mundial de Salut (OMS) defineix la salut com el complet benestar físic, mental, social i espiritual i no únicament l’absència de símptomes. A la vida contemporànea sembla que relacionem la salut amb la falta o presència de símptomes. El benestar està més relacionat amb la manera en la qual funciona el nostre cos dia a dia que en les símptomes o dolors que podem sentir en un dia determinat.

La gent tendeix a relacionar el dolor amb quelcom que s’ha d’eliminar sense posar-se a pensar que el mateix dolor és la manera en la qual el nostre cos es comunica amb nosaltres mateixos sobre alguna cosa que està funcionant de manera incorrecta.

El cos ens està demanant que canviem la manera en que estem fent les coses.

El dolor és anomentat de vegades com “el regal que ningú no vol”.

Posem un exemple: és el mal de cap una manca d’analgèsics al cos?

NO, és la manera que té el cos d’advertir-nos que alguna cosa a la nostra forma d’actuar no està sent beneficiosa per ell i per això crida la nostra atenció.

EL PROPÒSIT DE LA QUIROPRÀCTICA ÉS AJUDAR-TE A MAXIMITZAR L’EXPRESSIÓ INTEL·LIGÈNCIA INNATA AL TEU COS

1. Ets molt més que el teu cos. Existeix una energia dins teu anomenada INTEL·LIGÈNCIA INNATA que s’encarrega d’organitzar i controlar tots els processos del teu cos. No necessitem ensenyar al nostre cos aquests processos, ho realitza la INTEL·LIGÈNCIA INNATA.

2. Tot en aquesta vida està canviant constantment. Cada segon ens fem més forts o més dèbils. Depén de nosaltres el resultat.

3. La INTEL·LIGÈNCIA INNATA és la força vital que neix amb nosaltres i que fa que el nostre cos estigui sa i s’adapti a les situacions.
La força i el correcte funcionament del teu cos estan determinats per com s’expressi l’INTEL·LIGÈNCIA INNATA al seu interior. Maximitzar aquesta energía que existeix al teu cos automàticament es tradueix en major benestar.

4. Existeixen tres coses necessaries per maximitzar l’expressió de la INTEL·LIGÈNCIA INNATA al teu cos i continuar així creixent constantment i per tant tornar-nos més forts i saludables.

Aquestes TRES COSAS NECESSARIES són les següents:

5. La columna vertebral ha d’estar el més sa possible per poder mantenir una connexió adequada entre el cervell i la resta de l’organisme i d’aquesta manera maximitzar el flux normal d’INTEL·LIGÈNCIA INNATA al cos.

L’equilibri entre aquests tres punts necessaris és la clau del benestar, perquè sense una bona connexió neurològica el nostre cos no pot assimilar correctament la resta de punts (actitud i estil de vida saludable) d’aquí la seva importància.

Pregunta directa

Formulari

Tens una pregunta que vulguis fer-li directament al nostre quiropràctic?

Ompli el formulari proporcionat i et respondrà el més aviat possible.
Formulari