El Nostre Equip

Jaime Pinillos Montaño
Jaime Pinillos MontañoQuiropràctic
Director de Quiropráctica Específica
Porta 15 anys estudiant el cos humà, el seu funcionament i la capacitat extraordinaria que té per sanar. A més de ser director de Quiropráctica Específica, és professor del Barcelona College of Chiropractic i conferenciant a nivell internacional.
Caroline Hauser
Caroline HauserQuiropràctic
Graduada al Barcelona College of Chiropractic i desprès d’un any agafant experiència a Bèlgica, torna amb moltes ganes a la comunitat de Sabadell per ajudar al major nombre de famílies a portar una vida sana i lliure d’interferències.
Mohamed Chtiouen Lamrani
Mohamed Chtiouen LamraniQuiropràctic en formació
Després d’haver treballat com a Enginyer tècnic industral, va descubrir una nova passió en millorar la salut de la seva comunitat. Actualment estudia al Barcelona College of Chiropractic i ajuda a Sabadell a que la gent descubreixi què és la quiropràctica i es pugui beneficiar d’una salut òptima.
Raquel Aguilera
Raquel AguileraAssistenta a Sabadell
Porta 8 anys siguent assistent quiropràctic. La quiropràctica li va ensenyar a veure la salut des d’un altre punt de vista; més sa, més natural i més proactiu. El que més li satisfà de la seva professió és veure la transformació de les persones quan estan atesos.
Patro Silvente
Patro SilventeAssistenta a Tarragona
Va començar a treballar amb l’equip de Quiropráctica Específica al 2009. Des de llavors la quiropràctica ha canviat positivament la seva salut, la seva vida i ha vist com això passava a moltes altres persones.
Anna Brossa
Anna BrossaAssistenta a Tarragona
Ha crescut coneixent la importància que tenen la salut i la cura del cos i el poder que aquest té per sanar. Està orgullosa de formar part de Quiropráctica Específica i de poder observar el progrès de la salut dels clients aprenent una mica més cada dia.