Què és una Subluxació Vertebral?

Quiropráctica Específica: Subluxación Vertical

A la quiropràctica es denomina subluxació vertebral a la desalineacion de les vèrtebres que afecta a la funció dels nervis espinals i interfereixen a la transmissió del missatge entre el cervell i el cos. Això impedeix que la Intel·ligència Innata pugui expressar-se de manera correcta de l’organisme.

Les subluxacions vertebrals interfereixen al flux d’informació neurològica i fan que els òrgans, teixits, glàndules, sistemes del nostre cos no funcionin correctament.

A la imatge de l’esquerra veiem el procès de subluxació vertebral. S’observa com la desalineació de la vèrtebra afecta al disc i al nervi.

És molt important saber que les subluxacions vertebrals poden existir encara que no se senti dolor. Ja que no són les símptomes (dolor) el que indica quan es té o no una subluxació ni quan s’ha solucionat. Freqüentment les subluxacions vertebrals persisteixen desprès que les símptomes han desaparegut.

El quiropràctic està especialitzat en detectar aquestes subluxacions i per això s’ha de realitzar una revisió completa de la columna vertebral i el sistema nerviòs.

Pregunta directa

Formulari

Tens una pregunta que vulguis fer-li directament al nostre quiropràctic?

Ompli el formulari proporcionat i et respondrà el més aviat possible.
Formulari